lørdag den 24. august 2013

Pisa på udstilling i Køge

Pisa har i dag været til sin første udstilling. Udstillingen blev afholdt af sehltie klubben og forgik i Køge. Pisa havde få dage forinden valgt at tabe det meste af sin pels, så vi havde absolut ingen forventninger til dagens bedømmelse. Da Pisa jo skal være agility hund, var det med ring træning ikke det vi har gjort mest ud af, så jeg var noget spændt på hvordan hun skulle opføre sig i ringen.
Det viste sig at udstillingen gik over alt forventning! Pisa var i ringen med Pia's Uha i juniorklassen, hvor de i alt var 6 hunde. Pisa gik rigtig flot i ringen, og opførte sig meget pænt. Det resulterede i en 1. præmie, excellent og CK, og blev nr. 2 tæve i juniorklassen.
Det betød at vi skulle i ringen igen, og her beholdte vi vores placering, og det endte med at Pisa blev udstillingens anden bedste tæve, og fik en stor flot blå roset.


Pisas kritik:

Meget tiltalende, god størrelse, feminin, prima helhedsbalance, lige tilpas i alt, nydelig silhuet, smukt velskåret hoved, godt udtryk, lidt lette øre, prima velbygget, smuk overlinie med lavt ansat hale, udmærket pelskvalitet og farve, bevæger sig super flot, meget let og jordvindende.


 
 
Pisa og Uha synes det var noget kedeligt at være på udstilling, så de fik ventetiden til at gå med at lege :-)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar