tirsdag den 26. februar 2013

Pisa på skue

Jeg havde for længe siden tilmeldt Pisa skue i Stestrup og selvom hun nu havde fået bøjle på tænderne, valgte jeg alligevel at deltage, da det jo trods alt kun var et skue, og ville være rigtig god træning for Pisa.
Jeg mødtes med Hanne og Sandy, og Kirsten og Alf som også var tilmeldt.
Pisa var den eneste sheltie hvalp, så vi havde hele ringen for os selv da det blev vores tur. Hun stod rigtig fint på bordet, og kunne mægtig godt lide dommeren indtil hun skulle se hendes bisser. Dommeren overvejede et kort øjeblik om hun skulle diskvalificere os pga. Pisas bøjle, men da det jo kun var et skue, valgte hun at lade som ingen ting, og ikke kommentere det. Pisa fik lyserødt bånd og en rigtig flot kritik. Det var sjovt at udstille hende og se hvordan hun opførte sig i ringen, og det heldigvis meget bedre end forventet, så når Pisa er færdig med at få rettet tænder, skal hun helt sikkert udstilles igen.

Pisas kritik: Særdeles velbygget tævehvalp, dejligt velformet hoved for alderen, velansatte øre, prima overlinje, meget velvinklet og går godt på sine ben, smuk pels og farve.


Pisa 6 måneder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar